بله، معلوم است که پوست موز خوراکی است. پوست موز سفت و تلخ است، بنابراین معمولاً در سطل زباله فرو میرود. با این حال، نه تنها می توان پوست موز را خورد، بلکه از آن نیز لذت برد.
فواید خوردن پوست موز
انواع فواید پوست موز برای سلامتی وجود دارد. آنها از حدود 71 تا 83 درصد فیبر تشکیل شده اند. این دوز اضافی فیبر می تواند به سیر نگه داشتن شما و بهبود سلامت گوارش شما نیز کمک کند. فیبر برای تقویت سلامت دستگاه گوارش و جلوگیری از یبوست مشخص شده است. همچنین می تواند به تثبیت سطح قند خون کمک کند.مهم است که به یاد داشته باشید که افزودن مقدار زیادی فیبر به رژیم غذایی خود می تواند باعث گرفتگی و ناراحتی شکم شود، بنابراین آهسته پیش بروید.
موز همچنین سرشار از مواد مغذی مهم مانند پتاسیم، چربیهای غیراشباع چندگانه و اسیدهای آمینه ضروری است. ترکیبات موجود در پوست موز دارای خواص ضد التهابی نیز هستند.
آخرین اما نه کم اهمیت، خوردن یا استفاده مجدد از پوست موز ضایعات مواد غذایی را کاهش می دهد. پوست حدود 30 تا 40 درصد از هر موز را تشکیل می دهد. این بدان معناست که هر بار که یک موز می خورید حدود یک سوم از میوه ها هدر می رود!
نحوه خوردن پوست موز
اکنون که می دانیم پوست موز خوراکی است، واقعاً چگونه آن را می خورید؟ ابتدا با نوع مناسب لایه برداری شروع کنید. پوست موز معمولاً سفت و تلخ است. با رسیدن موز، پوست آن نازک تر و شیرین تر می شود. این کار پخت و پز یا پخت با آن را آسان تر می کند. هنگامی که یک موز خوب و رسیده را انتخاب کردید، ساقه ضخیم آن را جدا کنید و آماده حرکت هستید.
آیا خوردن پوست موز خام بی خطر است؟
در حالی که خوردن پوست موز بی خطر است، مهم است که ابتدا آنها را کاملا بشویید. به گفته کارگروه محیط زیست، موز در محیطی با آفت کش ها رشد می کند. این به این معنی است که وقتی موز خود را از فروشگاه میخرید، ممکن است بقایای مواد شیمیایی روی پوست باقی بماند.
وقتی فقط گوشت موز را می خورید، معمولاً مشکلی ایجاد نمی کند. با این حال، اگر می خواهید پوست آن را بخورید، ابتدا موز ارگانیک بخرید و آنها را بشویید. بدانید که آیا می توانید پوست ماهی را بخورید.
دستور پخت پوست موز
از پوست موز می توان برای تهیه اسموتی، نان و حتی خوراکی های مقوی استفاده کرد. اگر میخواهید از یک گزینه آسان استفاده کنید، با نان موز شروع کنید. پس از جدا کردن ساقه ضخیم، موز را با پوست له کنید و دستورالعمل دستور را دنبال کنید.
برای تهیه اسموتی موز، سعی کنید یک موز رسیده را با پوست برش دهید و سپس قطعات بریده شده را فریز کنید. وقتی وقت صبحانه رسید، چند عدد را در مخلوط کن بریزید و مقداری یخ، میوه، مایع و هر اسموتی دیگری به آن اضافه کنید.
پوست موز به دلیل بافت دلچسب و شبیه گوشت، مورد علاقه وگان ها و گیاهخواران است. سعی کنید پوست موز رسیده را به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا بیکن موز درست شود. پوستها را میتوان در سسها نیز پخت و به جای مرغ، گوشت خوک کشیده یا بولونی استفاده کرد.
به خاطر داشته باشید که پوست موز سرشار از فیبر است، بنابراین هنگام پخت و پز با آن، مقدار کمتری از آن بیشتر است.
پوست موز حاوی ترکیبات آبرسان است.
سعی کنید لایه برداری ها را با هم ترکیب کنید و از آنها به عنوان ماسک برای پوست یا موهای خود استفاده کنید. می توان آن ها را روی حلقه های زیر چشم قرار داد تا پوست را روشن کند و پف را نیز کاهش دهد.