چگونه با طب سنتی لاغر شویم ؟
از نظر مزاج شناسی افراد به 4 دسته تقسیم بندی می شوند.
- بلغمی مزاج
- سوداوی مزاج
- دموی مزاج
- صفراوی مزاج
بلغمی مزاج ها اولا اندامهای پر و موهای لخت و کم پشت دارند، خونسرد هستند و میل به سستی و تنبلی دارند و خواب انها نسبت به افراد دیگر بیشتر است. این افراد مزاج سرد و تر دارند پ چاقی در این افراد بیشتر است مخصوصا چاقی شکمی. عمل هضم غذا برلی افرادسردمزاج دیرتر انجام میشود.
پرهیزهای طب سنتی برای دفع چاقی افراد بلغمی
– حذف وعده ناهار. این کارهم باعث لاغری و هم اب شدن چربی های شکمی می شود.
– خوردن صبحانه کامل اول صبح و ناهار کامل اول غروب
– مصرف نکزدن میوه ها و سبزیجات پر اب مثل کاهو، خیار
– خوردن اب فقط هنگام تشنگی
– ورزش و تحرک کردن
– خوردن ادویه های گم و خشک مثل: زیره، اویشن، رازیانه، شوید….
– اضافه کردن شوید و زیره به برنج
– اضافه کردن ادویه های گرم به غذا مانند: فلفل، دارچین، زنجبیل…
– بیدار شدن قبل طلوع افتاب نخوابیدن تا کمی بغوعد از طلوع افتاب
– سونای خشک و تعریق
– یک یا دو بار در هفته استفاده از دمنوش بارهنگ، خاکشیر، سیب
– پرهیز از غذاهایی که غلظت خون را بالا میبرند مثل: کله پاچه، ماکارونی، تخم مرغ ابپز
– نیم ساعت قبل و 2 ساعت بعد غذا اب نوشیده نشود
– قبل و بعد غذا نمک مصرف شود
– از خواب طولانی دوری شود
– دوری از پرخوری، ریزهخواری، مخلوط خواری
– در هر وعده غذایی یک نوع غذا میل شود
– غذا را خوب و کامل بجوید تا کاملا خرد شود
– پرهیز از خوردن غذا های چرب و شیرین
– نان برشته بخورید و بیشتر از نان جو استفاده کنید.
– هنگام غذا خوردن از دیگر مخلفات استفاده نکنید
– همیشه سر یک ساعت معین غذا بخورید.
- عوامل بسیاری درچاقی بدن دخیل هستند که در طب سنتی به تمام این عوامل پرداخته شده و داروهای گیاهی فراوانی وجود دارند که به افراد چاق کمک میکنندکه راحت و اصولی لاغر شوند.
چگونه با طب سنتی لاغر شویم
How to lose weight with traditional medicine
– Eliminate lunch. This work also causes slimming and melting of abdominal fat.
– Eating full breakfast first thing in the morning and full lunch first thing in the evening
– Not eating juicy fruits and vegetables such as lettuce, cucumber
– Drinking water only when thirsty
– Exercising and moving
– Eating dry spices such as cumin, thyme, fennel, dill…
– Add dill and cumin to rice
– Adding hot spices to food such as: pepper, cinnamon, ginger…
– Waking up before sunrise, not sleeping until a little later than sunrise
– Dry sauna and sweating
– Once or twice a week use of Barhang tea, khakshir, apple
– Avoiding foods that increase blood concentration, such as: offal, pasta, hard-boiled eggs
– Do not drink water half an hour before and 2 hours after food
– Salt should be consumed before and after meals
– Avoid long sleep
– Avoid overeating, snacking, mixed eating
– One type of food should be eaten at each meal
– Chew the food well and thoroughly until it is completely crushed
– Avoid eating fatty and sweet foods
– Eat toasted bread and use more barley bread.
– Do not use other side dishes while eating
– Always eat at a certain time.