چه چیزی می توانید روی سالاد یا سوپ بپاشید، روی گریل کباب کنید یا با پنیر و برنج بپاشید؟ فلفل دلمه ای قرمز شیرین و همه کاره در خدمت شماست. مهم نیست که چقدر از آن لذت می برید،
این فلفل یک پروفایل تغذیه ای چشمگیر ارائه می دهد. متخصص تغذیه لارا ویتسون، RD، LD، توضیح می دهد که چرا فلفل دلمه ای قرمز سزاوار جایگاهی در بشقاب شماست.فلفل دلمه ای قرمز یک غذای مغذی است، به این معنی که سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است، حاوی چربی های ناسالم نیست و کالری کمی دارد. یک فنجان فلفل دلمه ای قرمز خرد شده تنها 46 کالری و 3 گرم فیبر دارد. از نظر مقدار توصیه شده روزانه ویتامین ها و مواد معدنی
317 درصد ویتامین C 93 درصد ویتامین A. 22 درصد ویتامین B6. 17 درصد فولات (ویتامین B9). 12 درصد ویتامین E 9 درصد پتاسیم 8 درصد منگنز
فواید فلفل دلمه ای قرمز
ویتامینها، مواد معدنی و سایر ترکیبات گیاهی موجود در فلفل دلمهای قرمز، فواید قابل توجهی برای سلامتی دارند. تحقیقات نشان می دهد که این مواد مغذی می توانند:
کمک به پیشگیری از سرطان
فلفل دلمه ای قرمز حاوی بتا کریپتوکسانتین است، ترکیبی که بدن شما آن را به ویتامین A تبدیل می کند. برخی تحقیقات نشان می دهد که غذاهای غنی از بتا کریپتوکسانتین ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان مثانه، ریه و روده بزرگ کمک کند.
“بتا کریپتوکسانتین یک آنتی اکسیدان است که از سلول های شما در برابر تغییراتی که می تواند منجر به سرطان شود، محافظت می کند.” و ما می دانیم که افرادی که انواع میوه ها و سبزیجات می خورند به طور کلی خطر ابتلا به سرطان کمتری دارند.
از سلامت مغز محافظت کنید
فلفل دلمه ای قرمز حاوی آنتوسیانین است – ترکیبات طبیعی مسئول رنگ قرمز آنها. این رنگدانه ها که در بسیاری از میوه ها و سبزیجات قرمز تیره یا بنفش یافت می شوند، ممکن است اثر محافظتی بر روی سلول های مغز داشته باشند. تحقیقات نشان می دهد که آنتوسیانین ها می توانند به کاهش مشکلات حافظه و اختلالات شناختی با افزایش سن کمک کنند.خوردن یک رژیم غذایی غنی از آنتوسیانین با حافظه بهتر در افراد مسن مرتبط است. هیچ راه مطمئنی برای جلوگیری از زوال شناختی وجود ندارد، اما خوردن فلفل قرمز به مغز شما مواد مغذی لازم برای بهترین عملکرد را می دهد.
آرتروز را تسکین دهد
غضروف بافت لاستیکی است که انتهای استخوان های شما را می پوشاند و از مالش آن ها به یکدیگر جلوگیری می کند. استئوآرتریت (OA)، شایع ترین نوع آرتریت، در نتیجه التهاب و تجزیه غضروف ایجاد می شود.
بسیاری از افراد در اثر سایش و پارگی طبیعی دچار OA می شوند. اما مواد مغذی مناسب، مانند برخی که در فلفل قرمز وجود دارد، می تواند به شما در تسکین درد مفاصل کمک کند.
فلفل قرمز حاوی مقدار زیادی ویتامین C است که بافت ها از جمله غضروف را بهبود می بخشد و جوان می کند. تحقیقات نشان می دهد که ویتامین C به کاهش درد ناشی از آرتریت زانو کمک می کند. فلفل قرمز همچنین حاوی ترکیبات ضد التهابی است که می تواند به تسکین علائم OA نیز کمک کند.
روده بزرگ خود را سالم نگه می دارد
بزرگسالان باید روزانه 25 تا 35 گرم فیبر دریافت کنند، اما بیشتر آمریکایی ها این کار را نمی کنند. رژیم غذایی با فیبر بالا فواید زیادی دارد، از جمله نرمتر کردن مدفوع و دفع راحتتر.
فلفل دلمهای قرمز دارای مقدار عالی فیبر با کالری کمی است، بنابراین راهی عالی برای افزایش مصرف فیبر شما است. فیبر به پیشگیری از مشکلات گوارشی مانند یبوست کمک می کند و حتی ممکن است به پیشگیری از سرطان روده بزرگ کمک کند.
طرز استفاده از فلفل دلمه ای قرمز
فلفل دلمه ای از نظر فنی یک میوه است – به طور خاص یک توت – اما معمولاً آنها را در منوی دسر نمی بینید. فلفل دلمهای قرمز شیرینترین فلفل دلمهای است زیرا بیشترین ماندگاری را روی درخت انگور دارد. فلفل دلمه ای سبز فلفل دلمه ای نارس است و طعم تلخ تری دارد، در حالی که زرد و نارنجی معمولاً در نیمه راه قرمز و سبز قرار دارند.فلفل دلمهای تنها فلفلی است که فاقد کپسایسین است، که مادهای است که غذاها را تند میکند.
طعم ملایم شیرین و گیاهی آن در موارد زیر به خوبی عمل می کند:
پاستا: فلفل قرمز را تفت دهید و به سس های خامه ای یا ماکارونی و پنیر اضافه کنید. سالادها: به تکه های بلند یا تکه های لقمه ای برش دهید و سالاد خود را با مقداری رنگ، ترد و شیرینی اضافه کنید.
ساندویچ: فلفل قرمز برشته یک افزودنی عالی برای پنیر کبابی یا ساندویچ های اغذیه فروشی است. میان وعده ها: هوموس فلفل قرمز تفت داده شده را درست کنید یا فلفل دلمه ای قرمز را به سینی سبزیجات اضافه کنید.
سوپ ها: سعی کنید آن ها را ریز خرد کنید، تفت دهید و سپس در سوپ گوجه فرنگی خامه ای بریزید.
فلفل دلمه ای در هر رنگی عالی است اگرچه فلفل دلمه ای قرمز دارای برخی مواد مغذی خاص به رنگ قرمز خود است، اما همه فلفل دلمه ها برای شما مفید هستند. بنابراین، اگر به جای آن رنگ های زرد، نارنجی یا سبز را ترجیح می دهید، نیازی نیست احساس کنید که از دست داده اید. خوردن میوه ها و سبزیجات با رنگ های مختلف در هر روز بهترین راه برای دریافت ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز است. «اگر فلفل قرمز مورد علاقه شما نیست، چیز قرمز دیگری را امتحان کنید – مانند فلفل چیلی، کلم قرمز یا چغندر. سپس، رنگ های دیگر، مانند سبزی های برگ دار یا سیب زمینی شیرین را اضافه کنید. اگر بشقاب شما پر از رنگ است، در مسیر درستی هستید.